Продавець ООО "УкрДинамика" розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
276 відгуків
Украина Харьковская область Харьков ул. Пушкинская , 67 0800 75 76 75

Сейчас компания не может быстро обрабатывать заказы и сообщения, поскольку по ее графику работы сегодня выходной. Ваша заявка будет обработана в ближайший рабочий день.

+380 (95) 637-45-55
+380 (67) 574-17-59
+380 (800) 75-76-75
ул. Пушкинская , 67, Харків, Україна
ООО "Укрдинамика" - продажа подшипников оптом
Залишити відгук
Підшипник 8202 51202 наполегливий кульковий, фото 2

Підшипник 8202 51202 наполегливий кульковий

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Наполегливий кульковий підшипник однорядний 8202 51202

 

8202 або міжнародний варіант 51202 – це підшипник упорний кульковий, який створювався для вузлів і механізмів, для яких не грають велику роль швидкість обертання і вантажопідйомність, т. к. похвалитися видатними характеристиками даний ряд модель не може. Конструкція складається з трьох компонентів: двох закріплювальні кілець і сталевого сепаратора відкритого типу, на якому розміщений один ряд кульок. Природно, з-за властивостей конструкції, вона здатна сприймати тільки навантаження осьового типу в однонаправленому режимі. Дешевизна і простота в монтажі – це лише кілька ключових властивостей, з-за яких підшипники цієї категорії отримали популярність (приклади використання: підшипник зчеплення, вертикального вала, домкрата, шпинделя верстата та інші варіації).

 

Упорний шарикопідшипник однорядний - схема

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Внутрішній діаметр (d): 15 мм

Зовнішній діаметр (D): 32 мм

Ширина (висота) (T): 12 мм

Маса (вага): 0,046 кг

 

Компанія «УкрДинамика» готова забезпечити потреби Вашого підприємства в підшипникової продукції, величезного асортименту – від масових типів до дрібносерійних і унікальних. На складі підприємства є великий асортимент продукції, що відповідає стандартам ГОСТ, DIN, ISO. Ви можете купити підшипники від різних виробників вітчизняних і зарубіжних країн. Делаем прямые поставки подшипников следующих заводов-изготовителей: Подшипники: SKF, SCHAEFFLER GROUP (INA, FAG), NSK, TIMKEN, KOYO, NKE, NACHI, FERSA, ASKUBAL,  KINEX,  FKL, LBP, ХАРП, 10 ГПЗ, 20 ГПЗ, 11 МПЗ,  KG International FZCO, ZKL Group, CT-AGRI, DPI, а так же все отечественные. Мы готовы Вам предложить подшипники: шариковые, роликовые цилиндрические, роликовые конические, двухрядные самоустанавливающиеся подшипники, игольчатые подшипники, упорные шариковые, упорные роликовые а так же любые специфические.

 
    Якщо у Вас виникнуть проблеми з пошуком дефіцитного або специфічного підшипника, ми будемо раді запропонувати Вам свою допомогу.

Основні атрибути
Вага0.046 кг
Гарантійний термін12 міс
Матеріал виробуСталь
Тип підшипника коченняКульковий
Форма тіла коченняКулька
Габаритні розміри
Внутрішній діаметр.15 мм
Висота12 мм
Зовнішній діаметр32 мм
Додаткові характеристики
СепараторТак
Користувацькі характеристики
Вид навантаженняОсьова
Матеріал сепаратораСталь
  • Ціна: від 33 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner