Продавець ООО "УкрДинамика" розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
276 відгуків
Украина Харьковская область Харьков ул. Пушкинская , 67 0800 75 76 75

Сейчас компания не может быстро обрабатывать заказы и сообщения, поскольку по ее графику работы сегодня выходной. Ваша заявка будет обработана в ближайший рабочий день.

+380 (95) 637-45-55
+380 (67) 574-17-59
+380 (800) 75-76-75
ул. Пушкинская , 67, Харків, Україна
ООО "Укрдинамика" - продажа подшипников оптом
Залишити відгук
Підшипник 38205 (52205) упорний кульковий, фото 2

Підшипник 38205 (52205) упорний кульковий

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Упорний підшипник подвійний кульковий 38205 (52205)

 

38205 (52205) – це підшипник упорний кульковий подвійний, розроблений для вузлів і механізмів, які функціонують на не надто високих швидкостях і сприймають незначні навантаження осьового типу. Останню умову можна назвати обов'язковою, оскільки конструкція не передбачає роботу в радіальному напрямку. Матеріалом сепаратора виступає сталь, при цьому він виконаний в закритому варіанті, що означає підвищену надійність і хороший термін служби, на відміну від відкритих варіантів. Прокладочное кільце використовується для тих же цілей, що і в попередніх моделях: усунути присутність не паралельності опорних поверхонь. Ключових областей більше 10 точно, що видно із наступних прикладів: підшипник лебідки, домкрати, вертикального вала, засувки, шпинделя верстата, черв'ячного редуктора й інші варіації.

 

Упорний шарикопідшипник однорядний - схема

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Внутрішній діаметр (d): 20 мм

Зовнішній діаметр (D): 47 мм

Ширина (висота) (T): 28 мм

Маса (вага): 0,218 кг

 

    Компания «УкрДинамика» готова обеспечить потребности Вашего предприятия в подшипниковой продукции огромного ассортимента – от массовых типов до мелкосерийных и уникальных. На складе предприятия имеется большой ассортимент продукции, отвечающей стандартам ГОСТ, DIN, ISO. Вы можете купить подшипники от разных производителей отечественных и зарубежных стран.  Делаем прямые поставки подшипников следующих заводов-изготовителей: Подшипники: SKF, SCHAEFFLER GROUP (INA, FAG), NSK, TIMKEN, KOYO, NKE, NACHI, FERSA, ASKUBAL,  KINEX,  FKL, LBP, ХАРП, 10 ГПЗ, 20 ГПЗ, 11 МПЗ,  KG International FZCO, ZKL Group, CT-AGRI, DPI, а так же все отечественные. Мы готовы Вам предложить подшипники: шариковые, роликовые цилиндрические, роликовые конические, двухрядные самоустанавливающиеся подшипники, игольчатые подшипники, упорные шариковые, упорные роликовые а так же любые специфические.

 
    Якщо у Вас виникнуть проблеми з пошуком дефіцитного або специфічного підшипника, ми будемо раді запропонувати Вам свою допомогу.

Основні атрибути
Вага0.218 кг
Гарантійний термін12 міс
Матеріал виробуСталь
Тип підшипника коченняКульковий
Форма тіла коченняКулька
Габаритні розміри
Внутрішній діаметр.20 мм
Висота28 мм
Зовнішній діаметр47 мм
Додаткові характеристики
СепараторТак
Користувацькі характеристики
Вид навантаженняОсьова
Матеріал сепаратораСталь
  • Ціна: від 73 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner